top of page

Boek

Online

In digitale tijden als deze is er niks makkelijker dan op iedere moment van de dag je afspraak te kunnen inplannen. We zijn een gedigitaliseerd salon waardoor onze agenda online beschikbaar is op ieder moment, je onze producten vanop afstand vanuit je zetel kan shoppen & we zeggen vaarwel tegen de papieren kastickets want deze ontvang je telkens per mail! Ook in ons salon is er tijdens het inwerken van je kleur de mogelijkheid om laptop werk te doen want wij beschikken over gratis wifi.

Klik HIER om naar onze online agenda te gaan!

LieLou Photography-5965.JPEG

Online Boekingssysteem 

Kies zelf je diensten, lees goed de beschrijving en alles zal duidelijk worden. Bij veel van onze kleurbehandelingen zit de afwerking (snit & brushing) al bij de boeking inbegrepen en moet je deze niet apart aanduiden.

Schakkeringen

Al onze kleuringen met schakering (verschillende kleuren in de haren) vallen onder "ombre/babylights" dit om alle technieken die we in folietjes zetten mooi te groeperen én het voor jullie bij het boeken makkelijker te maken. Twijfel je toch wat aan te duiden? Bel of mail ons dan even en dan helpen we je graag verder!

bottom of page