top of page

Bridal Services

BeautySplash

Op zo'n dag wil je er als de beste versie van jezelf uitzien en daar helpen wij je mee! Wil je zorgeloos kunnen opstaan op je trouwdag en je niet hoeven druk maken over je haar en make-up? Het BeautySplash team staat klaar om jou & je suite te laten stralen zodat het hele totaalplaatje klopt.

Download hier onze bruidsbrochure met alle info over hoe wij te werk gaan!
 

We plannen op voorhand een proef in zodat we je kapsel & make-up al eens kunnen uittesten en het helemaal kunnen afstemmen naar jou wensen! Wij werken met 100% Minerale producten waardoor allergische reacties op de huid bijna onmogelijk zijn geworden.

Voor de proef kan je zelf uitkiezen wanneer je langst komt in ons salon. De meeste bruidjes doen dit de laatste pasbeurt van hun kleed zo'n 2 maanden voor de grote dag.

De proef gebeurd in ons salon en de dag zelf komen wij tot bij jou aan huis. Extra personen zijn in te boeken zonder proef maar als je als suite wel graag eerst eens langst komt dan kan dat zeker!

 

Wij hebben in ons salon een ruim assortiment haar accessoires ter beschikking om je kapsel helemaal af te maken. Ook maken wij op bestelling unieke handgemaakte haarspelden met droogbloemen, bekijk deze brochure hier.


Ben je nu al helemaal overtuigt van ons werk en wil je BeautySplash inboeken voor je grote dag? Klik dan HIER en scrol naar onder om tot bij het aanvraag formulier te komen, hier vind je alles wat wij moeten weten om jouw te kunnen helpen op je trouwdag!

Nog opzoek naar een huwelijksfotograaf?

Scherm­afbeelding 2023-10-11 om 19.43.37.png
bottom of page