top of page
IMG_5777.JPG

Hoe verloopt een boeking?

Er is geen perfecte moment om je boeking vast te leggen. Ik raad mijn bruiden altijd aan van zodra ze hun trouwdatum geprikt hebben mij te contacteren.

 

Vaak lopen onze boekingen tot 2 jaar vooruit. Hoe sneller ik ervan weet, hoe sneller ik jou mee in de planning kan opnemen. En zo heb je dus ook het meeste kans om met ons samen te werken! 

Last minute trouwen, niet tevreden van je huidige hair & make-up stylist,..? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen jullie indien onze planning dit toelaat graag uit de nood!

Waarom de invstering?

D07A8074-3420-4433-A55D-1B6A5FDC85CE_1_105_c.jpeg

Deskundigheid en ervaring

Als je met een bridal artist met bijna 10 jaar ervaring in zee gaat mag je gerustgesteld zijn en kan je dus op beide oren slapen!

 

Ik zal er voor je zijn en meedenken met alles waarin ik jou kan bijstaan, & mijn positieve levendigheid in de ochtend krijg je er gratis bij!

Bij BeautySplash hechten wij enorm veel belang aan hygiëne, onze producten en materialen zullen altijd van hoge kwaliteit zijn en we zullen altijd al onze producten aanpassen aan jouw huid én haartype.

Dit om de houdbaarheid te kunnen garanderen! 

Make-up borstels worden altijd ontsmet en producten worden nooit vanuit de huls rechtstreeks op de klant aangebracht.

4A43C10D400B451D8BDF6B8E6D94BF06.jpg

communicatie &
tijd

Wist je dat er al snel tussen de 8-10 uur per huwelijk aan tijd wordt voorzien?

Je proefsessie, alle mails, telefoontjes, opmaken van de offertes ,uittellen van de planning, de reistijd, inpakken en ontsmetten van alle materialen, samenstellen van de bridal kits die je ontvangt op je huwelijk etc...

Hoe is het verdere verloop als ik nu boek bij BeautySplash?

Ik wil dat Kirsten mij laat stralen !

Volg zeker onze sociale media om ons werk te bewonderen!
  • Instagram
  • Instagram

Dankjewel om voor ons te kiezen

bottom of page